maandag 4 april 2011

Trendtopper trend #3: Sexy Rock Chick

Sommige mode is tijdloos, dat laat Kate Moss op onderstaande foto uit 2009 heel goed zien. Of dat ze zo'n goede trendsetter is... Anyway, Kate combineert hier heel gaaf een stoere bikerjack met een vrouwelijke, lange jurk. Het zwarte jasje is misschien wat te hard voor haar lentehuid. Maar ze maakt het geheel helemaal goed door een jurk te kiezen in een kleur die haar prachtig staat. Het groen/blauwe haalt haar ogen op en matcht met haar huid en haar. Ze staat te stralen!


 
 
Oftewel: een perfecte manier om de stoere leertrend eigen te maken. En om slim te matchen met kleuren die het beste in jou naar boven halen! Lees op mijn blog Trend #3: Sexy Rock Chick hoe jij er mooi uitziet in stoer leer.  

Op de hoogte blijven van mijn modetips? Volg me op Twitter 

2 opmerkingen:

  1. Her dress is GORGEOUS! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je had me de vorige keer al aan het puzzelen over kleuren... en laat mijn zoon nu met een groen t-shirt thuiskomen vorige week! Ongeveer dezelfde kleur als de jurk hier op de foto. Ik heb het meteen bij mijn gezicht gehouden, maar werd er niet heel veel wijzer van. Ben ik nu een herfstype of niet? Ik moet maar eens met je moeder én jou koffie/thee gaan drinken, gaan shoppen en me laten adviseren. Ik moet dan eerst nog wel even sparen voor ik me 'te buiten kan gaan', maar het lijkt me heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen